Pierre Cardin®️ Kadın İç Giyim Resmi Satış Sitesi

Külot Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Külot Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Kadınların en özel iç giyimlerinden biri külotlardır. Kendinizi rahat hissetmeniz için ve hijyen açısından külot ve iç çamaşırı tercihlerinizi doğru seçmelisiniz. İç çamaşırı ve külot tercihleri, yaşa göre değişiklik gösterebildiği gibi kilo, vücut tipi gibi kriterlere göre de belirlenir.

Külot tercihlerinde kullanılan kumaş sağlık açısından oldukça önemlidir. Dar ve naylon kumaşlı iç çamaşırları özel bölge sağlığı ve temizliğini olumsuz etkiler. Dar külotlar vücudunuzu sıkarak iz ve buna bağlı cilt kızarıklarına sebep olurken, bol külotlar da katlanma yaparak sizi rahatsız edecektir.  Sentetik polyester hammaddeden üretilen kumaşlar hava ve nem geçirgenliği düşük olduğundan bakteri üremesine daha müsaittir. Özel bölgede oluşabilecek bakteri yoğunluğu pişik ve buna bağlı cilt hastalıkları ve mantara sebep olabilir. Bu sebeple külot alırken mümkün olduğunca nefes alan pamuklu kumaşlardan üretilmiş olmasına dikkat etmek gerekir.

Günlük kullanımda slip külot tercih edilebileceği gibi tercihinize göre daha rahat bir kullanım sunabilecek olan tanga ya da string külotlarla kendinizi daha rahat hissetmeniz mümkün. Vücudunuzu saran giysilerinizde ise lazer kesim külotlar oldukça avantajlıdır. İç giyim alışverişi yaparken, vücudunuzu tanıyarak, ölçülerinizi bilerek en doğru iç çamaşırı modelini seçmelisiniz. Aksi takdirde yanlış iç çamaşırı seçimine, vücut bir şekilde tepki verecektir. Rahatlığı ile öne çıkan Pierre Cardin Külot modelleri,  kadınların gün boyu rahat hissetmesini sağlarken, kalçaları saran yapısı ile birçok kıyafet ile hoş bir görünüm oluşturabilir. Pierre Cardin, kadın slip külot modellerinde 36 – 42 beden arası üretim yapmaktadır. Geniş beden yelpazesi ile hem her bedene hem de her yaşa hitap etmeyi başaran Pierre Cardin, her yıl yenilediği iç giyim modelleriyle pek çok seçeneği bir arada sunuyor.

Yorum Yap

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın

Aramak istediğiniz ürünü yazınız

Sepetin